fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Websites brug af cookies

På vores hjemmeside anvender vi cookies med følgende formål:

Trafikmåling: Vi måler hvor mange der besøger vores sider for, at kunne optimere vores hjemmeside og annoncer

Annonceafvikling: Vi undersøger her hvor ofte en annonce vises til individet, samt undersøger hvordan man interagere med annoncerne.

1. Ejeroplysninger

Website udbydes af: Scandic Nails and Cosmetics ApS

CEO: Vivian Duong 

Helge Nielsens Alle 7

8723 Løsning

CVR: 38912437

Telefon: 22 82 23 28

Email: info@scandicnails.com

2. Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

2.1 Sådan sletter du cookies 

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehåndtering/

2.2 Sådan undgår du cookies 

Se vejledning her: minecookies.org/cookiehåndtering/

2.3 Hvad bruges cookies til på vores website Cookies anvendes til at føre statistisk over antallet af besøgende, samt hvordan man interagere med siderne for at tilpasse indhold og annoncering.

3. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Google (Google Analytics – Trafikmåling/statistik fra besøgende)

Facebook (Facebook Pixel – Trafikmåling/statistik fra besøgende)

2.3.1 Google Adwords remarketing (Reklame) 

Scandicnails.dk bruger cookies fra Google Adwords til at målrette annoncer til folk, som har besøgt Scandicnails.dk Du kan undgå disse cookies med vejledningen her: google.com/settings/ads/plugin

2.3.2 Google Analytics 

Scandicnails.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet og føre statistik. Du kan undgå disse cookies med vejledningen her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.3.3 Facebook Pixel 

Scandicnails.dk bruger cookies fra Facebook til at måle trafikken på websitet og føre statistik.

3. Brug af personoplysninger 

Scandicnails.dk gemmer ikke personoplysninger, medmindre du kontakter os på mail eller telefon. Vi gemmer oplysninger om besøgendes adfærd på siden, men oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke identificere personerne bag de enkelte brugere på siden.

4. Persondata 

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kontakt Os

CVR: 38912437

Email: info@scandicnails.com

 

© 2018 Scandic Nails

Close Menu